Lijst exposanten

Ontdek de verschillende concepten uit alle sectoren die er aanwezig zullen zijn
12
Oktober 2023
Zemst - Elewijt Center
Adopt'Parfums
adopteer’ is een uniek concept rond drie universa: parfum, make-up en mode-accessoire. Toegankelijke schoonheid, die deel uitmaakt van een kwalitatieve en veeleisende aanpak.
Meer informatie
Auto 5
Auto5 is een uniek autocentrumconcept dat een winkel met materieel en een onderhoudswerkplaats voor auto's combineert.
Meer informatie
Bagel Corner
Fastfood franchiseformule dat de hele dag door producten aanbiedt.
Meer informatie
Belchicken
Belchicken is gespecialiseerd in gebakken kip en biedt stevige, smakelijke en gevarieerde gerechten en is biedt een unieke ervaring voor gezinnen in een luchtige en comfortabele omgeving.
Meer informatie
CAVAVIN
CAVAVIN heeft nu meer dan 150 wijnkelders in Frankrijk, met wijnhandelaren die u adviseren over hun beste selecties Franse en internationale wijnen en gedistilleerde dranken.
Meer informatie
CBC Banque
CBC, een bank voor professionals
Meer informatie
Capoue
Capoue is sinds 1947 dé specialist in artisanale desserts, voor jong en oud: ijscoupe, pannenkoek of gebak. Al onze producten worden gemaakt in ons atelier in Hoei.
Meer informatie
Carrefour
Carrefour Express is de buurt-, franchisewinkel, ideaal om te winkelen voor verse, alledaagse producten.
Meer informatie
Charleroi Entreprendre
Charleroi Entreprendre ondersteunt ondernemers en KMO-managers bij hun ontwikkelingsprojecten in de agglomeratie Charleroi.
Meer informatie
Cup Pasta
Fast-food restaurant dat verse kwaliteitspasta serveert met een grote verscheidenheid aan bijgerechten, in de vorm van hoorntjes met de kleuren van het merk.
Meer informatie
Daniel Moquet
DANIEL MOQUET SIGNE VOS ALLEES, «DE» Specialist in inrichting van opritten, paden en terrassen van individuele huizen – 225 agentschappen in Europa.
Meer informatie
Delhaize Le Lion
Grootwarenhuis - Supermarkten en buurt- franchisewinkels.
Meer informatie
Domino's Pizza
Domino’s Pizza België is één van de grootste pizza bezorg organisatie in heel België met pizza- en slicewinkels verspreid door het hele land.
Meer informatie
EQUIVALENZA
Bij Equivalenza ontwerpen we parfums, cosmetica en huisgeuren van de hoogste kwaliteit, gemaakt met natuurlijke, milieuvriendelijke en verrassend betaalbare ingrediënten.
Meer informatie
Esch-sur-Alzette
Esch, de economische hoofdstad van het staaltijdperk, is nu de tweede grootste stad van het Groothertogdom Luxemburg en herbergt een dicht netwerk van bedrijven en ondernemingen.
Meer informatie
FBF-BFF
BFF is een organisatie die opkomt voor de belangen van franchising in België. Het hoofddoel van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising.
Meer informatie
FRANPRIX
De Franprix-winkels maken het gewone extra, met een evoluerend aanbod naar het beeld van onze stedelijke, nomadische en veeleisende klanten, in een MVO-aanpak.
Meer informatie
Franchising Belgium
Eerste rekruteringssite voor franchisenemers om authentieke en ethische franchising te promoten. Al het nieuws over franchising en een reeks praktische dossiers.
Meer informatie
Intermarché
Na een adequate opleiding wordt de kandidaat-franchisenemer een zelfstandige ondernemer om zijn activiteit te ontwikkelen en de Groupement des Mousquetaires te leiden.
Meer informatie
Iron Body Fit
Leider in elektrostimulatie in Europa. Snelle winstgevendheid, lage investering en hoge winst, Iron Bodyfit is het betrouwbare business model voor uw project!
Meer informatie
Kaporal
Specialist in lifestyle denim, 2e grootste speler in dit segment in Frankrijk, in de categorieën heren, dames en kinderen, met een modieus, rock en gedurfd merk.
Meer informatie
Kvik
Deens ontworpen keukens, badkamers en kasten tegen verrassend lage prijzen, allemaal ontworpen met toekomstige generaties in gedachten.
Meer informatie
Leonidas
Sinds 1913 heeft Leonidas maar één missie: de lekkerste pralines van ongeëvenaarde kwaliteit voor iedereen te verdelen.
Meer informatie
Midas
Midas biedt volledig onderhoud van auto's, banden, accu's, remmen, schokdempers, airconditioning, distributieriem en koppeling.
Meer informatie
Mobalpa
Specialist in keuken, badkamer en berging, Mobalpa, het referentiemerk voor woonruimtes op maat.
Meer informatie
Orchestra
Sinds 1953 begeleidt Orchestra Prémaman ouders en verkent de wereld van de kinderopvang om de meest geschikte producten te creëren.
Meer informatie
Point Chaud
Exploitatie van verkooppunten met assortiment gebak, sandwiches, bakkerij, banket, hartige producten, warme en koude dranken.
Meer informatie
RAISON
Het ontwerpen van de beste oplossingen voor het interieur van de klant (keuken, opbergruimte en badkamers), en dit bij hem thuis!
Meer informatie
RGF
Professionele adviesbureaus voor de vorming, het behoud en de correcte overdracht van het vermogen van elke cliënt.
Meer informatie
Schmidt Groupe
Schmidt Groupe ontwerpt, produceert en distribueert een reeks op maat gemaakte armaturen op internationale schaal: keukens, badkamers, inloopkasten, opberging, huishoudelijke apparatuur.
Meer informatie
Spar
Spar & Spar Compact zijn 2 franchiseformules van Retail Partners Colruyt Group waar gezellig winkelen met persoonlijke service centraal staat met een duidelijke focus op verse producten.
Meer informatie
Ubiway
Ubiway Retail is het bedrijf achter 4 sterke merken in pers, retail en convience: Press Shop, Relay, Hubiz en ubi
Meer informatie
Vanden Borre Kitchen
Franchisenetwerk van uitgeruste keuken, het resultaat van de alliantie van twee groepen, Vanden Borre en FBD, met zijn 4 merken (Ixina, Cuisines References en Vanden Borre Kitchen.
Meer informatie
Yves Rocher
Gepassioneerd en toegewijd sinds 1959. Botanici, oogstmachines, ontwerpers, fabrikanten en handelaren. Zorg. Kleuren. Fragrances. Ontworpen om de impact op ons milieu te beperken.
Meer informatie
Onze sponsors
Onze sponsors
Neem deel aan de volgende editie van Franchising Belgium Day
12
Oktober 2023
Zemst - Elewijt Center
gratis inschrijven