Lijst exposanten

Ontdek de verschillende concepten uit alle sectoren die er aanwezig zullen zijn
10
November
Brussel - Tour & Taxis
Body Minute
BODY'MINUTE heeft 400 uitsluitend instituten in Frankrijk; Een concept dat vooral geschikt is voor actieve vrouwen die geen tijd te verspillen hebben en er terecht kunnen zonder afspraak.
Meer informatie
Daniel Moquet
DANIEL MOQUET SIGNE VOS ALLEES, «DE» Specialist in inrichting van opritten, paden en terrassen van individuele huizen – 186 agentschappen in Europa.
Meer informatie
Fiducial Accountancy
Fiducial Accountancy heeft een expertise in de franchise wereld en zorgt voor de optimale organisatie van uw administratie, boekhouding en fiscaliteit gebouwd.
Meer informatie
Intermarché
Na een adequate opleiding wordt de kandidaat-franchisenemer een Independent Business Owner om zijn activiteit te ontwikkelen en de Groupement des Mousquetaires te leiden.
Meer informatie
Leonidas
Sinds 1913 heeft Leonidas maar één missie: de lekkerste pralines van ongeëvenaarde kwaliteit voor iedereen toegankelijk maken.
Meer informatie
Reddy Keukes
Keukens van Duitse makelij, uitgerust met A-merk apparaten tegen zeer concurrerende prijzen. "De garantie van duidelijke prijzen" is een van de belangrijkste verkoopargumenten !
Meer informatie
Spar
Spar & Spar Compact zijn 2 franchiseformules van Retail Partners Colruyt Group waar gezellig winkelen met persoonlijke service centraal staat met een duidelijke focus op verse producten.
Meer informatie
Winsol
Specialist voor zonwering, outdoor living, ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie
Meer informatie
Onze sponsors
Neem deel aan de volgende editie van Franchising Belgium Day
10
November
Brussel - Tour & Taxis
gratis inschrijven