Lijst exposanten

Ontdek de verschillende concepten uit alle sectoren die er aanwezig zullen zijn
12
Oktober 2023
Zemst - Elewijt Center
Attentia
Attentia heeft meer dan 40 vestigingen en integreert gegevens van het sociaal secretariaat met die van de afdeling preventie en bescherming om een succesvolle welzijnsstrategie aan te bieden
Meer informatie
Auto 5
Auto5 is een uniek autocentrumconcept dat een winkel met materieel en een onderhoudswerkplaats voor auto's combineert.
Meer informatie
Aveve
220 winkels met een schat aan ideeën voor tuinliefhebbers, dierenliefhebbers en fijnproevers.
Meer informatie
Bagel Corner
Fastfood franchiseformule dat de hele dag door producten aanbiedt.
Meer informatie
Belchicken
Belchicken is gespecialiseerd in gebakken kip en biedt stevige, smakelijke en gevarieerde gerechten en is biedt een unieke ervaring voor gezinnen in een luchtige en comfortabele omgeving.
Meer informatie
Brico Belgium
Al vele jaren de onbetwiste leider in de doe-het-zelfmarkt, met meer dan 150 winkels in België en drie concepten: BricoPlanit, Brico en Brico City.
Meer informatie
CAVAVIN
CAVAVIN heeft nu meer dan 150 wijnkelders in Frankrijk, met wijnhandelaren die u adviseren over hun beste selecties Franse en internationale wijnen en gedistilleerde dranken.
Meer informatie
Carrefour
Met 40 hypermarkten, meer dan 350 Carrefour Market supermarkten en 315 Carrefour Express buurtwinkels is Carrefour de enige retailer voor elk moment in het leven van de klant.
Meer informatie
Cup Pasta
Fast-food restaurant dat verse kwaliteitspasta serveert met een grote verscheidenheid aan bijgerechten, in de vorm van hoorntjes met de kleuren van het merk.
Meer informatie
Daniel Moquet
DANIEL MOQUET SIGNE VOS ALLEES, «DE» Specialist in inrichting van opritten, paden en terrassen van individuele huizen – 225 agentschappen in Europa.
Meer informatie
Delitraiteur
Delitraiteur, een « food convenience store» , gespecialiseerd in kant-en-klare maaltijden en « klaar om te koken » voor actieve en gehaaste personen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten
Meer informatie
EQUIVALENZA
Bij Equivalenza ontwerpen we parfums, cosmetica en huisgeuren van de hoogste kwaliteit, gemaakt met natuurlijke, milieuvriendelijke en verrassend betaalbare ingrediënten.
Meer informatie
Esch-sur-Alzette
Esch, de economische hoofdstad van het staaltijdperk, is nu de tweede grootste stad van het Groothertogdom Luxemburg en herbergt een dicht netwerk van bedrijven en ondernemingen.
Meer informatie
FBF-BFF
BFF is een organisatie die opkomt voor de belangen van franchising in België. Het hoofddoel van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising.
Meer informatie
Franchising Belgium
Eerste rekruteringssite voor franchisenemers om authentieke en ethische franchising te promoten. Al het nieuws over franchising en een reeks praktische dossiers.
Meer informatie
INDII
INDII: een gebruiksvriendelijke online applicatie die u wegwijs maakt in de veranderende wereld van de personeelsadministratie.
Meer informatie
Intermarché
Na een adequate opleiding wordt de kandidaat-franchisenemer een zelfstandige ondernemer om zijn activiteit te ontwikkelen en de Groupement des Mousquetaires te leiden.
Meer informatie
JouéClub!
JouéClub offre une très large gamme de jeux et jouets à destination des petits et des grands.
Meer informatie
Jumbo
Jumbo Supermarkten is een Nederlands familiebedrijf en bestaat al meer dan 95 jaar.
Meer informatie
Kiabi
KIABI is gespecialiseerd in de verkoop van kleding en schoenen voor heren, dames, kinderen & baby's tegen lage prijzen. Ook aanwezig in België sinds 2016, met 11 winkels en een online shop.
Meer informatie
Kvik
Deens ontworpen keukens, badkamers en kasten tegen verrassend lage prijzen, allemaal ontworpen met toekomstige generaties in gedachten.
Meer informatie
Ladbrokes
Ladrokes.be is de onbetwiste marktleider met meer dan 300 wedkantoren en ongeveer 400 bookshops.
Meer informatie
Leonidas
Sinds 1913 heeft Leonidas maar één missie: de lekkerste pralines van ongeëvenaarde kwaliteit voor iedereen te verdelen.
Meer informatie
Lunch Garden
Lunch Garden is de grootste restaurantketen van België die traditionele gerechten aanbiedt met een snelle bediening.
Meer informatie
Midas
Midas is de leider in het onderhoud van de meeste automerken en maakt deel uit van de Franse groep Mobivia. Midas is in heel België aanwezig met 45 garages.
Meer informatie
Mobalpa
Specialist in keuken, badkamer en berging, Mobalpa, het referentiemerk voor woonruimtes op maat.
Meer informatie
NOVI
1er groupe français de Franchise dans la beauté et le bien-être, avec 300 partenaires franchisés en France et à l’international.
Meer informatie
Nuvola
Nuvola biedt een kant-en-klaar Pizzeria contemporanea concept. Onze knowhow behoudt de smaak van de ingrediënten voor een unieke culinaire ervaring.
Meer informatie
O'Tacos
Sinds 2007 is O'Tacos de eerste restaurantketen met Franse tacos, met het originele recept voor kaassaus en een keuze uit 5 HALAL-gecertificeerd vlees.
Meer informatie
Orchestra
Sinds 1953 begeleidt Orchestra Prémaman ouders en verkent de wereld van de kinderopvang om de meest geschikte producten te creëren.
Meer informatie
Piscines Desjoyaux
Sluit u aan bij de groep PISCINES DESJOYAUX, de leider in de bouw van inbouwzwembaden.
Meer informatie
Point Chaud
Exploitatie van verkooppunten met assortiment gebak, sandwiches, bakkerij, banket, hartige producten, warme en koude dranken.
Meer informatie
Press shop & More
Press Shop & More is het bedrijf achter 3 sterke merken in pers, retail en convience: Press Shop, Relay en Hubiz.
Meer informatie
Primes-Services
Hulp in alle administratieve procedures met betrekking tot de premies and subsidies die beschikbaar zijn in de 3 gewesten van België, of het nu voor u persoonlijk of uw bedrijf is.
Meer informatie
Reddy Keukes
Keukens van Duitse makelij, uitgerust met A-merk apparaten tegen zeer concurrerende prijzen. "De garantie van duidelijke prijzen" is een van de belangrijkste verkoopargumenten !
Meer informatie
SIGNARAMA
1er réseau mondial de communication visuelle depuis 35 ans
Meer informatie
Schmidt Groupe
Schmidt Groupe ontwerpt, produceert en distribueert een reeks op maat gemaakte armaturen op internationale schaal: keukens, badkamers, inloopkasten, opberging, huishoudelijke apparatuur.
Meer informatie
Spar
Spar & Spar Compact zijn 2 franchiseformules van Retail Partners Colruyt Group waar gezellig winkelen met persoonlijke service centraal staat met een duidelijke focus op verse producten.
Meer informatie
Store Box
Open je eigen self-service opslagruimte als bijbaantje en maak deel uit van ons succesverhaal!
Meer informatie
Tom&Co
Tom&Co, de favoriete dierenspeciaalzaak in België!
Meer informatie
Vanden Borre Kitchen
Franchisenetwerk van uitgeruste keuken, het resultaat van de alliantie van twee groepen, Vanden Borre en FBD, met zijn 4 merken (Ixina, Cuisines References en Vanden Borre Kitchen.
Meer informatie
Ville de Nivelles
Vriendelijk, warm en feestelijk: Nijvel en zijn stadscentrum zijn de ideale plek voor een commerciële activiteit. Wij wachten op U!
Meer informatie
WORLD OPTIONS
Uw transportpartner, met de missie om de meest uitgebreide verzendservices te bieden in een vriendelijke omgeving waar onze zakelijke klanten baat bij hebben.
Meer informatie
Yves Rocher
Gepassioneerd en toegewijd sinds 1959. Botanici, oogstmachines, ontwerpers, fabrikanten en handelaren. Zorg. Kleuren. Fragrances. Ontworpen om de impact op ons milieu te beperken.
Meer informatie
Onze sponsors
Onze sponsors
Neem deel aan de volgende editie van Franchising Belgium Day
12
Oktober 2023
Zemst - Elewijt Center
gratis inschrijven