Lijst exposanten

Ontdek de verschillende concepten uit alle sectoren die er aanwezig zullen zijn
26
Oktober
Brussel - Tour & Taxis
Adopt
adopteer’ is een uniek concept rond drie universa: parfum, make-up en mode-accessoire. Toegankelijke schoonheid, die deel uitmaakt van een kwalitatieve en veeleisende aanpak.
Meer informatie
Auto 5
Auto5 is een uniek autocentrumconcept dat een winkel met materieel en een onderhoudswerkplaats voor auto's combineert.
Meer informatie
Bagel Corner
Fastfood franchiseformule dat de hele dag door producten aanbiedt.
Meer informatie
Belchicken
Belchicken is gespecialiseerd in gebakken kip en biedt stevige, smakelijke en gevarieerde gerechten en is biedt een unieke ervaring voor gezinnen in een luchtige en comfortabele omgeving.
Meer informatie
Body Minute
BODY'MINUTE heeft 400 instituten in Frankrijk; Een concept dat vooral geschikt is voor actieve vrouwen die geen tijd te verspillen hebben en er terecht kunnen zonder afspraak.
Meer informatie
Burger King
Opgericht in 1954 in Miami, Verenigde Staten, de op één na grootste hamburgerketen ter wereld, met meer dan 13 miljoen klanten per dag in meer dan 100 landen en 15.000 restaurants.
Meer informatie
Capoue
Capoue is sinds 1947 dé specialist in artisanale desserts, voor jong en oud: ijscoupe, pannenkoek of gebak. Al onze producten worden gemaakt in ons atelier in Hoei.
Meer informatie
Carrefour
Carrefour Express is de buurt-, franchisewinkel, ideaal om te winkelen voor verse, alledaagse producten.
Meer informatie
CarréBlanc
Carré Blanc heeft ongeveer 200 verkooppunten in 18 landen. Het Carré Blanc concept is ontwikkeld op 50m² met een ongekende presentatie van het linnen in Frankrijk op de International.
Meer informatie
Chamas Tacos
Chamas Tacos is een halal fast food keten die in 2014 werd gecreëerd door twee Grenoble kindervrienden die gepassioneerd waren over fast food.
Meer informatie
Chick&Cheez
Nieuwe franchise die gebakken kip in al zijn vormen met een scala aan kaassauzen aanbiedt.
Meer informatie
Daniel Moquet
DANIEL MOQUET SIGNE VOS ALLEES, «DE» Specialist in inrichting van opritten, paden en terrassen van individuele huizen – 225 agentschappen in Europa.
Meer informatie
Delfood - Louis Delhaize
Delfood is actief in louis delhaize en maakt deel uit van een Groep die aanwezig is in België, Frankrijk, Roemenië en Luxemburg. De andere bekendste merken zijn Cora, Match, Délitraiteur.
Meer informatie
Delhaize Le Lion
Grootwarenhuis - Supermarkten en buurt- franchisewinkels.
Meer informatie
Delitraiteur
Delitraiteur, een « food convenience store» , gespecialiseerd in kant-en-klare maaltijden en « klaar om te koken » voor actieve en gehaaste personen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten
Meer informatie
Domino's Pizza
Domino’s Pizza België is één van de grootste pizza bezorg organisatie in heel België met pizza- en slicewinkels verspreid door het hele land.
Meer informatie
FBF-BFF
BFF is een organisatie die opkomt voor de belangen van franchising in België. Het hoofddoel van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising.
Meer informatie
Fiducial Accountancy
Fiducial Accountancy heeft een grote expertise in de franchisewereld en zorgt voor de optimale organisatie van uw administratie, boekhouding en fiscaliteit.
Meer informatie
Franchising Belgium
Eerste rekruteringssite voor franchisenemers om authentieke en ethische franchising te promoten. Al het nieuws over franchising en een reeks praktische dossiers.
Meer informatie
Geox
Geox, ademende schoenen en kleding, verenigt een stijl en een design altijd trendy met exclusieve technologische patenten.
Meer informatie
Happy Hours
Stop voedselverspilling en verlaag de kosten van voedsel, dankzij onverkocht voedsel!
Meer informatie
Heytens
Heytens is de maatstaf in traditionele gordijnen en overgordijnen, jaloezieën en Japanse traditionele panelen.
Meer informatie
Intermarché
Na een adequate opleiding wordt de kandidaat-franchisenemer een zelfstandige ondernemer om zijn activiteit te ontwikkelen en de Groupement des Mousquetaires te leiden.
Meer informatie
Jumbo
Jumbo Supermarkten is een Nederlands familiebedrijf en bestaat al meer dan 95 jaar.
Meer informatie
Le Tanneur
Sinds 1898 ontwerpt en vervaardigt Le Tanneur nobele tassen en accessoires in alle tijden, met bijzondere aandacht voor mooie materialen en afwerkingen.
Meer informatie
Leonidas
Sinds 1913 heeft Leonidas maar één missie: de lekkerste pralines van ongeëvenaarde kwaliteit voor iedereen te verdelen.
Meer informatie
Maison Brémond
MAISON BREMOND, delicatessen en banketbakker sinds 1830, toegewijd aan de bescherming van de knowhow van gepassioneerde ambachtslieden om de kunst van het leven in de Provençaalse.
Meer informatie
Mestdagh
Mestdagh is een historische speler van de grote distributie in Wallonië en Brussel. Een onafhankelijke groep die al bijna 120 jaar actief is, heeft nu meer dan 85 winkels.
Meer informatie
Midas
Midas biedt volledig onderhoud van auto's, banden, accu's, remmen, schokdempers, airconditioning, distributieriem en koppeling.
Meer informatie
Mobalpa
Specialist in keuken, badkamer en berging, Mobalpa, het referentiemerk voor woonruimtes op maat.
Meer informatie
Neuhaus
Neuhaus is de pionier van de Belgische chocolade als uitvinder van praline en ballotin. Alle hun chocoladeprodukten worden gemaakt in hun eigen atelier en over de hele wereld verkocht.
Meer informatie
O'Tacos
Sinds 2007 is O'Tacos de eerste restaurantketen met Franse tacos, met het originele recept voor kaassaus en een keuze uit 5 HALAL-gecertificeerd vlees.
Meer informatie
Pano
De specialist in etalage decoratie, stickers op voertuigen, ontwerp van logo's en visuele communicatie!
Meer informatie
Phone emergency
Specialist in reparatie van smartphones, verkoop van mobiele telefoons en accessoires.
Meer informatie
Point B
Heerlijke hamburgers aangepast aan alle smaken, dit is de uitdaging die we onszelf hebben gesteld!
Meer informatie
Point Chaud
Exploitatie van verkooppunten met assortiment gebak, sandwiches, bakkerij, banket, hartige producten, warme en koude dranken.
Meer informatie
Produstore
Produstore is de marktleider in accessoires voor smartphones en tablets.
Meer informatie
Reddy Keukes
Keukens van Duitse makelij, uitgerust met A-merk apparaten tegen zeer concurrerende prijzen. "De garantie van duidelijke prijzen" is een van de belangrijkste verkoopargumenten !
Meer informatie
Schmidt Groupe
Schmidt Groupe ontwerpt, produceert en distribueert een reeks op maat gemaakte armaturen op internationale schaal: keukens, badkamers, inloopkasten, opberging, huishoudelijke apparatuur.
Meer informatie
Spar
Spar & Spar Compact zijn 2 franchiseformules van Retail Partners Colruyt Group waar gezellig winkelen met persoonlijke service centraal staat met een duidelijke focus op verse producten.
Meer informatie
Tnc
Oplossingen voor brand identity in retailnetwerken en openbar vervoer
Meer informatie
Tom&Co
Tom&Co, de favoriete dierenspeciaalzaak in België
Meer informatie
Trokeur
1st national network of storage and asset valuation agencies
Meer informatie
Valentino
Valentino chocolaatjes vertellen ons een verhaal van vriendschap, liefde, een vleugje verleiding, een verlangen naar meer ... chocolade, natuurlijk!
Meer informatie
Vanden Borre Kitchen
Franchisenetwerk van uitgeruste keuken, het resultaat van de alliantie van twee groepen, Vanden Borre en FBD, met zijn 4 merken (Ixina, Cuisines References en Vanden Borre Kitchen.
Meer informatie
Winsol
Specialist voor zonwering, outdoor living, ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie
Meer informatie
Yves Rocher
Gepassioneerd en toegewijd sinds 1959. Botanici, oogstmachines, ontwerpers, fabrikanten en handelaren. Zorg. Kleuren. Fragrances. Ontworpen om de impact op ons milieu te beperken.
Meer informatie
Onze sponsors
Neem deel aan de volgende editie van Franchising Belgium Day
26
Oktober
Brussel - Tour & Taxis
gratis inschrijven