Lijst exposanten

Ontdek de verschillende concepten uit alle sectoren die er aanwezig zullen zijn
8
Oktober 2024
La Sucrerie - Waver
Auto 5
Auto5 is een uniek autocentrumconcept dat een winkel met materieel en een onderhoudswerkplaats voor auto's combineert.
Meer informatie
Bagel Corner
Fastfood franchiseformule dat de hele dag door producten aanbiedt.
Meer informatie
Bureau Vallée
Bureau Vallée is nummer 1 in kantoorbenodigdheden en kantoorartikelen.
Meer informatie
Burger King
Opgericht in 1954 in Miami, Verenigde Staten, de op één na grootste hamburgerketen ter wereld, met meer dan 13 miljoen klanten per dag in meer dan 100 landen en 15.000 restaurants.
Meer informatie
Carrefour
Met 40 hypermarkten, meer dan 350 Carrefour Market supermarkten en 315 Carrefour Express buurtwinkels is Carrefour de enige retailer voor elk moment in het leven van de klant.
Meer informatie
Delitraiteur
Delitraiteur, een « food convenience store» , gespecialiseerd in kant-en-klare maaltijden en « klaar om te koken » voor actieve en gehaaste personen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten
Meer informatie
FBF-BFF
BFF is een organisatie die opkomt voor de belangen van franchising in België. Het hoofddoel van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising.
Meer informatie
Franchising Belgium
Eerste rekruteringssite voor franchisenemers om authentieke en ethische franchising te promoten. Al het nieuws over franchising en een reeks praktische dossiers.
Meer informatie
Frit'House'l
Frit'House'l is een typisch Belgische friettent, waar verse voorgebakken frieten gebakken in rundervet samengaan met burgers van puur biologisch rundvlees en een ruim assortiment snacks.
Meer informatie
Happy Cash
De benchmark in tweedehands kopen en verkopen, met 13 productcategorieën.
Meer informatie
Intermarché
Na een adequate opleiding wordt de kandidaat-franchisenemer een zelfstandige ondernemer om zijn activiteit te ontwikkelen en de Groupement des Mousquetaires te leiden.
Meer informatie
Le Pain Quotidien
Le Pain Quotidien (Frans voor "het dagelijks brood") is een bakkerij-restaurantgroep die in 1990 in Brussel werd opgericht door Alain Coumont.
Meer informatie
Leonidas
Sinds 1913 heeft Leonidas maar één missie: de lekkerste pralines van ongeëvenaarde kwaliteit voor iedereen te verdelen.
Meer informatie
Midas
Midas is de leider in het onderhoud van de meeste automerken en maakt deel uit van de Franse groep Mobivia. Midas is in heel België aanwezig met 45 garages.
Meer informatie
Orchestra
Sinds 1953 begeleidt Orchestra Prémaman ouders en verkent de wereld van de kinderopvang om de meest geschikte producten te creëren.
Meer informatie
Point Chaud
Exploitatie van verkooppunten met assortiment gebak, sandwiches, bakkerij, banket, hartige producten, warme en koude dranken.
Meer informatie
Spar
Spar & Spar Compact zijn 2 franchiseformules van Retail Partners Colruyt Group waar gezellig winkelen met persoonlijke service centraal staat met een duidelijke focus op verse producten.
Meer informatie
Tokkebi
Tokkebi biedt een uitgebreid assortiment aan corn dogs, een Koreaanse Street food specialiteit.
Meer informatie
Vanden Borre Kitchen
Franchisenetwerk van uitgeruste keuken, het resultaat van de alliantie van twee groepen, Vanden Borre en FBD, met zijn 4 merken (Ixina, Cuisines References en Vanden Borre Kitchen.
Meer informatie
WORLD OPTIONS
Uw transportpartner, met de missie om de meest uitgebreide verzendservices te bieden in een vriendelijke omgeving waar onze zakelijke klanten baat bij hebben.
Meer informatie
Winsol
Specialist voor zonwering, outdoor living, ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie
Meer informatie
Yves Rocher
Gepassioneerd en toegewijd sinds 1959. Botanici, oogstmachines, ontwerpers, fabrikanten en handelaren. Zorg. Kleuren. Fragrances. Ontworpen om de impact op ons milieu te beperken.
Meer informatie
Onze sponsors
Onze sponsors
Neem deel aan de volgende editie van Franchising Belgium Day
8
Oktober 2024
La Sucrerie - Waver
gratis inschrijven