COVID-19 :  De editie van 10 november is uitgesteld tot 2021. Klik hier voor meer informatie

Covid-19 beschermende maatregelen


De editie van 10 november is uitgesteld tot 2021.

Het hele team van de Belgische Franchise Federatie en haar partners hebben zich de afgelopen maanden ingezet om de Franchising Belgium Day te handhaven in overeenstemming met de door de Nationaal Veiligheidsraad aanbevolen regelgeving.

Gezien de verstrengde maatregelen die afgelopen vrijdag door het Nationaal Veiligheidscomité zijn opgelegd, geeft de Belgische Franchise Federatie er echter de voorkeur aan om de oorspronkelijk geplande editie van 10 november uit te stellen tot 2021.

Inderdaad, hoewel het NSC aanbeveelt telewerken waar mogelijk, en ons uitnodigt om onze reizen en contacten zoveel mogelijk te beperken, was het niet consequent om het evenement face-to-face te houden. De prioriteit is ieders gezondheid.

Mits de aanbeveling om zoveel mogelijk te telewerken en de verplaatsingen te minimaliseren tot het strikte noodzakelijke vinden we het dus niet logisch en niet consequent om het evenement face-to-face te houden. De prioriteit is immers ieders gezondheid.

Ook al betreuren we het ten zeerste omdat we al een flink aantal exposanten hadden verenigd, beloven we dat we u volgend jaar een evenement zullen aanbieden met nog meer exposanten en dus meer mogelijkheden om uw project te realiseren.

In de tussentijd nodigen wij u uit om de website www.franchisingbelgium.be te bezoeken, waar u al veel franchiseformules vindt die rekruteren en waar u online contact kunt opnemen om meer informatie te krijgen om aan te sluiten als franchisenemer!

Draag zorg voor je zelf en de anderen!


FBF-BFF
Carine Janssens
+32 (0)2 523 97 07
carine.janssens@fbf-bff.be